Sådan installeres programmet

Kaspersky har udviklet en speciel version af programmet til personer med bopæl i staten Kalifornien i USA. Hvis du er bosiddende i Kalifornien, skal du downloade og installere denne version af programmet.

Kaspersky VPN Secure Connection installeres separat eller som en del af Kaspersky Plus eller Kaspersky Premium.

Hvis Kaspersky VPN Secure Connection er installeret som en del af Kaspersky Plus eller Kaspersky Premium, behøver du ikke at foretage dig yderligere, programmet vil automatisk blive installeret på din computer.

Hvis du installerer Kaspersky VPN Secure Connection separat, udføres installationen vha. installationsguiden.

Guiden består af en række skærmbilleder (trin), der navigeres i med knapperne Tilbage og Næste. Klik på knappen Udført for at lukke guiden, når den er fuldført. Luk vinduet med guiden for at stoppe guiden på et vilkårligt installationstrin.

Antallet og rækkefølgen af trin i konfigurationsguiden afhænger af det område, hvor du installerer programmet. I nogle programversioner beder guiden dig om at acceptere yderligere aftaler om, hvordan dine personlige data behandles.

Sådan installeres Kaspersky VPN Secure Connection fra Kaspersky Plus eller Kaspersky Premium

Kaspersky VPN Secure Connection kan generere .ovpn-fil til brug med OpenVPN-klienter. OpenVPN-klienter er indbygget eller kan installeres på forskellige enheder, herunder routere, Android TV og på en bred vifte af operativsystemer, herunder Windows, Android, iOS, MacOS og Linux. Se Sådan opretter du en forbindelse via OpenVPN for at få mere information.

I dette afsnit

Trin 1. Søger efter en nyere version af programmet

Trin 2. Start af installation af applikationen

Trin 3. Gennemgang af slutbrugerlicensaftalen

Trin 4. Kaspersky Security Network-erklæring

Trin 5. Installation

Trin 6. Afslutning af installation

Installation af programmet fra kommandoprompten